Jarig

Wie jarig is trakteert. Vandaag is mijn verjaardag. Bij een verjaardag horen cadeaus.

Een van de waarden die bij mij hoort is onvoorwaardelijk iets weggeven. Meestal is dat iets van immateriële waarde, maar dat kan ook net zo goed iets zijn wat met geld gekocht is. Ik ben zo enthousiast over de manier hoe de cursus Finding your soul purpose is opgezet dat ik die cadeau wil geven.

Wat is er nu mooier dan iets met liefde weggeven waarvan je zeker weet dat een ander daar iets aan gaat hebben? Ter ere van mijn verjaardag gun ik iemand de cursus die mij zoveel gebracht heeft. Iemand die mijn blog leest en denkt: ik ben nieuwsgierig geworden naar de cursus en grijp deze kans aan om mezelf beter te leren kennen. Meer informatie over de cursus Finding your soul purpose kun je hier vinden.

Wie neemt er mijn cadeau aan?

Je kunt je aanmelden tot 8 oktober, via email naar mij (via het contactformulier) of direct bij Rashna via bovenstaande link waar je ook haar emailadres kunt vinden. Indien er meerdere geinteresseerden zijn, zal er iemand worden uitgekozen.

Update 8 oktober: er is iemand de gelukkige! Hij of zij heeft zich al in contact gesteld met Rashna om het cadeau van de cursus in ontvangst te nemen. Ik wens diegene veel plezier met het volgen van de cursus!

 

 

 

 

Een gedachte over “Jarig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s